Deprecated: Creation of dynamic property ElementorPro\Plugin::$updater is deprecated in /home/u86452p81201/domains/therapeut-alcoholisme.be/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/plugin.php on line 452
Drinkt u iets? - Therapeut - Alcoholisme

Drinkt u iets?

Een onverbloemde kijk op verslaving en therapie

Maak kennis met Myriam, een verslavingsgevoelige therapeute met een missie, en haar cliënt Philip, een vlotte carrièrejager én probleemdrinker, wiens succesvolle leven aan een zijden draadje hangt. Word deelgenoot van hun verhaal, kruip in hun hoofd, voel met ze mee wanneer ze vallen en weer opstaan, binnen en buiten de therapieruimte.

Aan mensen die zich afvragen wat we in godsnaam zo interessant vinden aan alcohol, zeg ik meestal: het snijdt je hoofd af en het legt een doek over de wereld. Het is loslaten in een glas.

Myriam

Dit is geen zelfhulpboek.

Wanneer je stopt met roken, vallen ze over elkaar om je te feliciteren dat je eindelijk stopt met die “smerige gewoonte”. Stop je met drinken, ben je asociaal, overdrijf je, verknoei je het voor de anderen, heb je geen wilskracht genoeg om gewoon gezellig te borrelen zoals iedereen.

Philip

Deprecated: Functie get_page_by_title is verouderd sinds versie 6.2.0. Gebruik in plaats daarvan WP_Query. in /home/u86452p81201/domains/therapeut-alcoholisme.be/public_html/wp-includes/functions.php on line 5445